top of page
Ara
Yazarın fotoğrafıİrfan Sayar

Bir zamanlar

Eczacıbaşı Holding bir zamanlar böyle bir belgesel hazırlatmıştı.

Nebil Özgentürk o zamanki teknolojinin imkanlarını zorlayarak hazırlamıştı bu filmi. Bendeki kaydını kaybetmiştim. Sonra da unuttum gitti. Bu gün tesadüfen Vimeo da rastladım. İzleyelim bakalım kendimin hayatı nasıl bir şeymiş.



147 görüntüleme5 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

5 opmerkingen


chat
15 okt.

Sohbet ve chat yapmanızı kolay ve güvenli hale getiren sohbet odaları sorunsuz kesintisiz yeni kişilerle tanışma imkanı sağlar.

Like

chat
15 okt.

Android uyumlu dokunmatik ekran akıllı cep telefonları, tablet, ipad, iphone gibi Mobil cihazlarla tek bir tıkla Mobil Sohbet’e katılabilırsıniz.

Like

Nebil Özgentürk'ün hazırladığı bu belgesel, geçmişe dönüp bakmak ve hayatın nasıl şekillendiğini görmek için harika bir fırsat sunuyor. Eczacıbaşı Holding gibi büyük bir kuruluşun böyle bir projeye imza atmış olması da ayrıca değerli. Eski kaydınızı kaybetmiş olsanız bile tesadüfen tekrar bulmanız büyük bir şans! Hayatın içinden kesitleri görmek, o zamanın imkanlarıyla neler başarılmış olduğunu hatırlamak gerçekten keyifli olabilir. İzlerken hem nostaljik bir yolculuk yapıp hem de kendiniz hakkında yeni şeyler keşfetmeniz dileğiyle! basketball stars

Like

Your blog is quite impressive. I have effortlessly discovered what I was seeking. Furthermore, the quality of the information is exceptional. Thank you for the prompt! tunnel rush

Like

Elijah Benjamin
Elijah Benjamin
14 jul. 2023

In the last few years, learners have grown more and more accustomed to using online assignment writing service. These services are a lifesaver for students' educational efforts because they provide a variety of advantages that they find helpful.

Like
bottom of page